Skoči na vsebino

9. dan

15. julij 2009 - Ana

Zbudili smo se v jutro. Poročno. Šli smo rolat/laufat/hodt. Ampak samo nekateri. Nekateri od teh pa smo se še osvežili v morju. Za zajtrk smo imeli marmelado, ampak jo je jedla samo polovica jedcev. Ostali s(m)o ostali kar pri evrokremih, ki s(m)o jih vzeli preden nas je Irena uspela zalotiti  hahaha.
Po zajtrku običajno sedimo in čakamo na malico in dovoljenje, da gremo lahko v vodo, ampak ne danes. Poročne obleke se namreč ne naredijo same. Obleči je bilo treba župnika, razrezati zavese za neveste, pripraviti poročno kapelo... Kmalu nam je bilo v PREmajhnih sobah PREveč vroče, zato smo z VELIKIM užitkom šli v vodo, kjer so nas fantje skoraj utopili. Ful dobr (sarkazem). Malo pred kosilom smo zasedli vse tuše, se posušili, preoblekli in odšli še enemu kosilu naproti. Jah, saj ribe s krompirjem niso tako slabe.
Po kosilu smo nadaljevali z mrzličnimi pripravami. Ampak nekaterim je bilo tako dolgčas, da smo bili mokri čisto vsi, tisti, ki so močili, in tisti, ki smo bili ČISTO NEDOLŽNI. Ampak, saj smo tako še lažje šli v vodo. Nekateri so skoraj dobili škrge. Ker že cel forever nismo igrali odbojke, smo se "starejši" zmenili , da se gremo sončat na igrišče. Medtem, ko nas je Peter slikal (ker smo ga prej obtožili, da nas pri odbojki še ni), smo ustvarili nekaj servisov, ki so šli skoraj čez mrežo, tiste, ki so pa le šli, je odbil hruščanski Urban, ki je na koncu naredil pirueto in pristal na tleh. Bogi.
Vsi veseli smo se, verujoči v jedilnik, na katerem je pisalo, da jemo makaronovo meso, zapodili v jedilnico. Ampak, ne, kuharice so nas spet potegnile za nos. Jedli smo makarone, čez katere smo prelili neke vrste golaž.
Po večerji so se tisti brez zakramentov krstili in spovedali, seveda pod budnim očesom očeta Ceneta. Potem smo se vse bodoče žene prelevile (z nekaj problemi sicer) v prelestne neveste. Po slikanju pred zeleno hišico so nas prišli iskat ženini, mal smo stal pred šrango (pričam so potem denar vrnili) in se posedli v kapelo. Patr Cene je poročil naslednje pare: Alenko in Roka, Tino in Mateja, Jero in dobravskega Urbana, ter seveda Mene in Andreja (če hočete vedt, kdo sm Jst, poglejte podpis). Med obredom je uletel v kapelo Alenkin brat Tomaž, ki se je za slovesno priložnost preoblekel v bosanca z nožem, ki je hotel ubiti sestrinega ženina. K sreči so posredovali mrki varnostniki. Pri tem niso poškodovali nikogar, alpa samo nihče noče povedat. Po lovu podvezic in šopkov so nas ženini nežno vrgli v morje. Kogar ni obleka potegnila na dno, je izgubil prstan. Toliko o zvestobi za tri leta.
Ko smo si s telesa strgali/odrezali obleke, smo se stuširali. Medtem, ko so ženini VESTNO pazili na nas, so nas ostali seveda ukradli. Ko so nas obupani možje končno našli, nas do polnoči še na stranišče niso pustili same. Večina je potem šla spat. Ostalo pa spada pod naslednji dan.
Ana

Komentarji

poroka

julij 16, 2009 - Anonimnež, Pred 10 let 17 tednov
ID komentarja: 1

Če bi izbirali fotografijo letovanja bi sigurno glasovala za P 1010745 - dobravski Urban v pripravah na poroko.
Super ste:-)

AdaptiveThemes