Skoči na vsebino

Rezultati tekmovanja GZ Jesenice in GZ Kranjska Gora

2. oktober 2010 - Peter

Tekmovanje se bo v zgodovino zapisalo kot eno izmed redkih brez pritožb tekmovalnih ekip. Rezultati so v prilogi

PrilogaVelikost
rezultati_gzj.pdf70.16 KB
rezultati_kg.pdf64.93 KB

Komentarji

pritožbe

oktober 4, 2010 - Anonimnež, Pred 8 let 49 tednov
ID komentarja: 508

itak imajo naši gasilski sodniki večjo imuniteto kot katerikoli politik v naši državi. sploh najhladnejši sodnik v zgornje savski dolini. zato pa ekipe sploh ne dajejo več pritožb in se sprijaznejo s tem kar pač presodijo sodniki. saj res da vsak sodnik vleče na svojo stran, samo tako kot pa iceman se pa še dr. stare skrije. no ja se vidimo drugo leto na tekmovanju mogoče bodo pa sodniki imeli kakšno izobraževanje ali pa bodo kakšnega zamenjali s kom toplejšim.

Pritožbe na naših

oktober 5, 2010 - Peter, Pred 8 let 49 tednov
ID komentarja: 509

Pritožbe na naših tekmovanjih, vsaj v zadnjih letih, nikoli niso bile avtomatsko zavrnjene in so bile že večkrat ugodno rešene.

Kar se tiče sojenja je bilo korektno. Kriterij ni bil preveč strog, zato je bila prej kakšna napaka dosojena premalo kot preveč. Seveda imajo prednost tiste desetine, ki jih je treniral glavni sodnik, saj jih je glede na njegove izkušnje s tekmovanj lahko opozoril na najpogostejše napake. Ne bi pa tega mogel reči za "trenerje", ki knjižico vzamejo v roke enkrat na leto pred tekmovanjem in za katere je potem najlažje, da vso krivdo za lastno neznanje zvalijo na sodnika.

Vaja dela mojstra, če mojster dela vaje.

AdaptiveThemes