Skoči na vsebino

2. srečanje gasilske mladine GZ Jesenice

13. avgust 2009 - Jana Erzar Medić

Datum: 
sobota, 5. september 2009 (Ves dan)
Lokacija: 
Bohinj
Kontakt: 
Jana Erzar Medič

V soboto 5. septembra bomo organizirali srečanje gasilske mladine GZ Jesenice. Avtobus nas bo peljal do Bohinja, kjer je adrenalinski park pri Hostlu Pod Voglom tik ob Bohinjskem jezeru. O točni uri odhoda vas bodo obvestili mentorji nekaj dni prej.

Pod nadzorom izkušenega in profesionalno izučenega inštruktorja adrenalinskega parka, boste imeli priložnost izkusiti čisto nove in nenavadne situacije. Ker na adrenalinskem parku naloge premagujemo v parih, to močno vpliva na kohezivnost v skupini in izboljšuje medsebojne odnose .Več informacij lahko izveste na: http://www.pac-sports.com/si/adrenalinski_park.htm

Adrenalinski park v Bohinju je namenjen OTROKOM PO ENAJSTEM LETU Z VSAJ 150 cm TELESNE VIŠINE. Mlajši otroci pod enajst let pa se bodo udeležili veslanja in plezanja. Obvezna oprema: športni copati – teniske, vetrovka in za preobleč.

Po končanih aktivnostih bomo imeli tukaj še počitek za kosilo in nato še družabne igre (odbojka, nogomet). Povratek nekje okoli 16.ure.

Prijave obvezno oddati vašim mentorjem s podpisanim dovoljenjem do 2. septembra dopoldan. Prijava naj vsebuje ime in priimek z letnico, katere aktivnosti se bo otrok udeležil ter prispevek 10 evrov na otroka.

V primeru večjega dežja srečanje odpade!

Predsednica MK
Jana ERZAR MEDIČ l.r.Prijavnica je v prilogi.

PrilogaVelikost
Srecanje_adrenalin.doc547 KB
AdaptiveThemes